Camping Innerduyn

Camping Innerduyn is een kleine charme camping, gelegen bij een akkerbouwbedrijf op het Zeeuwse platteland. De Adults Only camping heeft ruime kampeerplaatsen voor caravan, campers en tenten. De plaatsen beschikken over 10 ampère stroom en een eigen picknicktafel. Het sanitairgebouw heeft vloerverwarming en er is toiletpapier, zeep en papierenhanddoekjes aanwezig. Er is een recreatieruimte met een gasfornuis om te koken, afwasbakken, een koelkast met vriesgedeelte en een TV. Tegen een kleine vergoeding kun je ook gebruik maken van de wasmachine en droger. Je fiets kun je neerzetten in de overdekte fietsenstalling. Tevens kun je hier een oplaadpunt voor elektrische fietsen vinden. In juli is de pluktuin open waar je zelf een bosje bloemen kun samenstellen.

Rustige camping in Zeeland

De camping ligt vlakbij de zee, het bos en de duinen. Binnen 5 minuutjes lopen ben je al op het strand van Biggekerke. Verder ligt de camping ook in de buurt van het sfeervolle badplaatsje Zoutelande. Je kunt er heerlijk eten, naar het strand of lekker slenteren door de straatjes. Of bezoek de mooie Zeeuwse steden Vlissingen (8,5 km) , Middelburg (9 km) of Goes (36 km).

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Innerduyn (ANWB) voor je op een rijtje gezet:

Camping Innerduyn (ANWB)
Nederland Zeeland Veere Biggekerke

Valkenisseweg 54, 4373 RW Biggekerke

+31 657031305
Duits, Engels, Nederlands
half maart - half november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe