Algemene gegevens

Staanplaatsen: 85
Huuraccommodaties: 38
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 750 m

Camping Isábena

Camping Isábena in Huesca is een kleinschalige familiecamping in Spanje met zwembad vlak bij een rivier in de regio Aragón. De camping beschikt over een wellness met spa. De camping heeft 85 schaduwrijke kampeerplaatsen voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast kunt u een bungalow of mobile home huren. De accommodaties zijn goed onderhouden en geschikt voor vier tot en met zes personen. Deze camping beschikt over een zwembad, een spa en een restaurant. Als u een keer geen zin heeft om te koken, dan kunt gebruik maken van het restaurant. Camping Isábena is geschikt voor natuurliefhebbers, gezinnen met kinderen en bergliefhebbers.

Familiecamping in Spanje

Vanaf de camping worden leuke excursies georganiseerd. Tijdens deze excursies kunt u de natuur in de Spaanse Pyreneeën ontdekken. In de omgeving kunt u wandelen, fietsen, mountainbikebiken en kanoën. op de gelijknamige rivier Isábena.

We hebben een aantal opties voor Camping Isábena voor je op een rijtje gezet:

Camping Isábena

Spanje Aragón Huesca la Puebla de Roda

Ctra. Graus a Viella, 22482 La Puebla de Roda

+34 (0) 9 74 54 45 30
Duits, Engels
eind maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.