Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 61
Huuraccommodaties: 15

Camping La Commanderie

Camping La Commanderie in Rustiques is een middelgrote camping met zwembad in de Aude gelegen in de bergen. De familiecamping in Occitanië beschikt over kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Commanderie een leuk animatieprogramma, een groot zwembad, een speeltuin, petanque en een tennisbaan in de buurt. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie en voor natuurliefhebbers.

Ontdek de Aude

In de omgeving van Camping La Commanderie in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals paardrijden, wandelen en fietsen vindt je in Aude interessante bezienswaardigheden. De camping ligt op een uur van de Middellandse Zee en de Pyreneeën en tien minuten van de stad Carcassonne. Verder is het leuk de Katharen kastelen, de grotten van Limousis, de Canal du Midi en het meer van Cavayère te bezoeken, te bekijken en te bewandelen.

We hebben de beste prijzen voor Camping La Commanderie voor je op een rijtje gezet:

Camping La Commanderie

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Rustiques

6 chemin de l’église, 11800 Rustiques

0033 (0)4 68 78 67 63
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.