Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 3,5 ha

Familiecamping La Pinède en Provence

Camping La Pinède en Provence in Mondragon is een groene familiecamping met zwembad in Zuid-Frankrijk op de grens van de Vaucluse, de Ardèche, de Gard en de Drôme. Ontdek de mooie Provence-Alpes-Côte d’Azur met de camping als startpunt voor vele sportieve en culturele activiteiten. De prima kampeerplaatsen op La Pinède en Provence zijn tussen de 80 en 120 m² en voorzien van voldoende schaduw gelegen op een terras. U kunt ook mobilhomes en ingerichte tenten huren. Ook is de camping toegankelijke voor campers. In de campingwinkel kunt u terecht voor brood, wijnen uit de Rhône en ansichtkaarten met postzegels. Dagelijks wordt er een animatieprogramma gevolgd met sportieve toernooien, lottospelletjes, themadiners en gezellige dansavonden. Lekker plonzen kan in het mooie zwembad met waterglijbaan.

Authentieke dorpjes in de Provence

De rivier de Ardèche ligt op minder dan 14 kilometer van camping La Pinède en Provence waar u kunt kanoën en kajakken. Het Provençaalse dorpje Mondragon neemt u mee naar de Middeleeuwen, zeker een bezoekje waar! Cultuurliefhebbers gaan naar de vele musea die de omgeving rijk is. Zoals het archeologisch museum Vaison la Romaine of het lavendelmuseum. Montélimar ligt op een paar kilometer van de camping en de ideale plek om de heerlijke noga te proeven.

We hebben een aantal opties voor Camping La Pinède en Provence voor je op een rijtje gezet:

Camping La Pinède en Provence

Frankrijk Provence Vaucluse Mondragon

La Maresque, 84430 Mondragon

+33 (0)4 90 40 82 98
Engels, Frans, Italiaans
begin maart - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.