Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 5

Camping La Plage

Camping La Plage in Saint-André-de-Roquepertuis is een middelgrote camping in de Gard gelegen aan de rivier de Cèze. De familiecamping in Occitanië beschikt over ruime kampeerplaatsen en mooi ingerichte lodge-tenten. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping La Plage een speeltuin en een speelzaal met biljart en tafelvoetbal. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Ontdek de Gard

In de omgeving van Camping La Plage in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën, paardrijden en wandelen vind je in Gard interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar het beroemde aquaduct Pont du Gard, de grot de la Salamandre en de Sautadet watervallen. Verder is het leuk om de steden Nimes, Avignon en de dorpen Lussan, Goudargues, Aigueze en La Roque-sur-Ceze te bezoeken.

We hebben de beste prijzen voor Camping La Plage (Saint-André-de-Roquepertuis) voor je op een rijtje gezet:

Camping La Plage (Saint-André-de-Roquepertuis)

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Saint-André-de-Roquepertuis

Le Courau, 30630 Saint-André-de-Roquepertuis

0033 (0)4 66 50 97 29
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.