Algemene gegevens

Staanplaatsen: 65
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 600 m

Camping La Rigole

Camping La Rigole in Les Cammazes is een charme camping in het zuiden van de Tarn in de regio Occitanië. De camping ligt aan de voet van de Montagne Noir midden in de driehoek Toulouse, Carcassonne en Albi. De familiecamping heeft 4 sterren en 65 plaatsen aan het Canal du Midi (UNESCO). Het groene terrein staat vol met verschillende boom- en bloemsoorten. De camping biedt verschillende diensten zoals een zwembad en kinderboerderij.

Ontdek de Tarn

De camping in de Tarn, aan de rand van de Aude en de Haute-Garonne, vormt de ideale uitvalsbasis om het rijke erfgoed te ontdekken. Camping La Rigole dankt zijn naam aan La Rigole de la Montagne, een werk van Pierre Paul Riquet, een boer onder Lodewijk XIV. Vanaf 1666 verzamelde hij alle waterlopen van dit deel van de Montagne Noire om het Canal du Midi te bevoorraden, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

We hebben een aantal opties voor Camping La Rigole voor je op een rijtje gezet:

Camping La Rigole

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Les Cammazes

Route du Barrage, 81540 Les Cammazes

0033 (0)5 63 73 28 99
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.