Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 11
Hoogte: 280 m

Camping Qualité La Rivière

Camping la Rivière in Saint-Hippolyte is een rustige camping gelegen aan de oevers van de rivier de Goul in Aveyron in een natuurlijk decor in de Midi-Pyrénées. Vers brood als ontbijt, zwemmen in het zwembad en vissen in de rivier. De kampeerplaatsen zijn comfortabel en schaduwrijk en liggen verspreid over het groene kampeerterrein. De plekken zijn afgebakend door hagen en beschikken over een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt in de buurt. Daarnaast verhuurt de camping ook chalets die van alle gemakken zijn voorzien. U kunt over de hele camping gebruikmaken van gratis WiFi. Bij de receptie bestelt u elke morgen vers brood en croissants. Ook vindt u hier ijsjes, drinken, wijn en koelelementen. In de maanden juli en augustus is er bij het zwembad op camping la Rivière een badmeester aanwezig. Ook is er een speeltuin voor kinderen met uitdagende speeltoestellen en tafeltennistafels. Ontmoet andere gasten bij de jeu de boulesbaan of ga eens rustig vissen in de rivier. Elke dinsdag en vrijdag geniet u van pizza uit de houtoven. Op maandagavond vindt er een welkomstcocktail plaats en er zijn geregeld thema-avonden op de camping.

Camping in de Aveyron

Camping la Rivière is prachtig gelegen tussen de dalen en de bergen in de Aveyron. Rondom vindt u prachtige meren en mooie uitzichtspunten. Vanaf de camping kunt u verschillende wandelroutes volgen, ook is het mogelijk om wandelingen onder begeleiding van een gids te maken. Breng ook een bezoekje aan het middeleeuws dorpje Entraygues-sur-Truyère op 9 kilometer van de camping en waan u in vervlogen tijden.

We hebben een aantal opties voor Camping La Rivière voor je op een rijtje gezet:

Camping La Rivière

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Saint-Hippolyte

Pons, 12140 Saint-Hippolyte

0033 (0)5 65 66 18 16
Engels, Frans
april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.