Algemene gegevens

Staanplaatsen: 26
Huuraccommodaties: 7

Camping La Vallée De Gardeleau

Camping La Vallée De Gardeleau in Sérignac-Péboudou is een kleine camping met zwembad in het departement Lot-et-Garonne in de regio Nouvelle-Aquitaine. De familiecamping beschikt over 7 stacaravans en 26 kampeerplaatsen. Hierbij kan je kiezen over een plek in de zon of een plek in de schaduw. Daarnaast is er een zwembad waar je heerlijk in kan afkoelen, verschillende speelplaatsen voor de kinderen, een badmintonveld, tafelvoetbal en een minigolfbaan. Verder heeft Camping La Vallée De Gardeleau een restaurant waar je heerlijk kan eten. In de zomer zijn er heerlijke dagschotels met verse streekproducten. Buiten het seizoen kan je bestellen van de kaart. Maar ook is er de mogelijkheid om een zelfbedacht menu doorgeven. Dit menu staat de desbetreffende avond op tafel voor een redelijke prijs met heerlijke verse ingrediënten.

Vakantie in de Lot-et-Garonne

Rondom Camping La Vallée De Gardeleau in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je paardrijden, met ezels wandelen in Douzains, kanoën, golfen, tennisen en vissen, mountainbiken, wandelen en fietsen. Verder is het zeker leuk om de stadjes Issigeac, Eymet, Miramont en Monpazier te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping La Vallée De Gardeleau voor je op een rijtje gezet:

Camping La Vallée De Gardeleau

Frankrijk Aquitaine Lot-et-Garonne Sérignac-Péboudou

Gardeleau, 47410 Sérignac-Péboudou

+33 5 53 36 96 96
Duits, Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.