Algemene gegevens

Staanplaatsen: 82
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 3,5 ha

Camping L’Art de Vivre

Camping L’Art de Vivre in Châteauneuf-du-Pape is gastvrije camping in het hart van de Provence aan de oever van de rivier de Rhône in de Vaucluse. Een heerlijke luiervakantie aan het zwembad of juist actief de regio verkennen. De kampeerplaatsen zijn zowel met als zonder elektriciteit te boeken en zijn geschikt voor tenten en caravans. Liever terug naar de natuur? Kies dan een van de primitievere plekken op deze camping. Ook voor campers zijn er speciale plekken met elektriciteitsaansluiting en de mogelijkheid om het chemisch toilet en de afvalwatertank te ledigen. Houdt u van lichaamsbeweging? Camping L’Art de Vivre biedt verschillende mogelijkheden. Rondom de camping ligt een kronkelend trimparcours met een lengte van drie kilometer. Ook kunt u hier tennissen, tafeltennissen en beachvolleybal spelen. Even bijkomen doet u in het openlucht zwembad.

Kamperen in de Provence

Camping L’Art de Vivre is een prima uitvalsbasis op de omgeving te verkennen. Of u dat nou het liefste doet per motor, met de fiets of te voet. Châteauneuf-du-Pape is beroemd vanwege haar wijngaarden en heerlijke wijnen. Geniet van een goed glas wijn terwijl u geniet van de groene landschappen. Ontdek de culturele hoofdstad van Europa: Avignon. De beroemde Pont d’Avignon mag u niet vergeten te bezoeken. Net als de Romeinse aquaduct bij het dorpje Collias. In de rivier de Gardon kunt u zwemmen en kanovaren.

Camping L’Art de Vivre

Frankrijk Provence Vaucluse Châteauneuf-du-Pape

Quartier Islon Saint Luc, 84230 Châteauneuf-du-Pape

+33 (0)4 90 02 65 43
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.