Algemene gegevens

Staanplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 14

Camping Le Bleu Lavande

Camping Le Bleu Lavande is een kleine familiecamping, midden in de bergen van het Natuurpark Verdon, in het departement Alpes-de-Haute-Provence. De camping beschikt over meerdere leuke speeltuinen, waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Daarnaast zijn er verschillende sportvelden en worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals gezamenlijke diners. je vindt op de camping een bar met terras, waar je een lekker drankje kunt doen. Je kunt stacaravans en staanplaatsen huren. Er is een sauna complex vlakbij de camping.

Geniet van de groene omgeving

Camping Le Bleu Lavande ligt midden in het natuurpark Verdon. Je kunt er genieten van de mooiste wandeltochten door de bergen en vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht. Daarnast ligt de camping vlakbij de rivier de Verdon, die je kan verkennen per kano of kajak. Ook het meer Lac d’Esparron ligt erg dichtbij. Bij het meer kun je watersporten beoefenen en een frisse duik nemen.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Bleu Lavande voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Bleu Lavande

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Saint-Martin-de-Brômes

31 Chemin de Pauron, 04800 Saint-Martin-de-Brômes

0033 (0)4 92 77 64 89
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.