Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 73
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 5 ha
Hoogte: 50 m

Camping Le Clos Bouyssac

Dit paradijsje Camping Le Clos Bouyssac ligt direct aan de rivier de Lot, juist ten zuiden van de Dordogne. De rivier is een echte speelrivier om in te drijven, dobberen, zwemmen en varen. Vanaf je eigen staanplaats aan de rivier kun je je hengel uitgooien, dus vissen met je gezin bij je. Heerlijk geschikt voor gezinnen die van leven en spelen in de natuur houden. Op het kampeerterrein liggen 63 kampeerplaatsen en 9 huuraccommodaties.

Ruime kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper, en veel van deze plaatsen liggen direct aan de rivier. Er zijn chalets, ingerichte luxe safaritenten met echte bedden en direct aan de rivier de Bell tenten met echte bedden, te huur. De camping beschikt over een groot zwembad waar ook baantjes in kunnen worden gezwommen, peuterbad, speeltuin en een sportterrein. Er is een gezellige familiale sfeer op de camping. Wil je een terrasje pakken? Er is keuze uit drie. Tessa beheert de keuken van de camping. Heerlijke en toch gezonde maaltijden, ook vegetarisch, met zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Zin in snacken? Kan ook. Er is een heerlijke handgemaakte hamburger of handgemaakt pizza met verse groenten. Gezellig buiten op het terras of in het kleine restaurant met open haart.

Sfeervol kamperen in de Lot

Camping Le Clos Bouyssac ligt in de vallei van de Lot, aan de gelijknamige rivier de Lot. Te midden van heuvels, bossen, wijngaarden en piepkleine stadjes aan de meanderende rivier. Wijnproeven is hier tot een kunst verheven. Er zijn volop kastelen, grotten enzovoort om te bekijken. Het is een fantastische plek om mooie wandelingen en fietstochten te maken. In de rivier kun je kanoën of zwemmen vanaf het eigen strand, hoe leuk is dat! Kortom, alles voor een actieve vakantie op Camping Le Clos Bouyssac.

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een boek lezen op een luie stoel, onder de bomen aan de rivier 🙂

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Clos Bouyssac voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Clos Bouyssac

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Touzac

Camping Le Clos Bouyssac, 46700 Touzac

0033 (0)5 65 36 52 21
Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.