Algemene gegevens

Staanplaatsen: 3
Huuraccommodaties: 20

Camping Le Clos De La Grangette

Camping Le Clos De La Grangette in Sérignan-Plage is een kleine camping in de Hérault (Occitanië) gelegen aan zee. De familiecamping in de voormalige regio Languedoc-Roussillon beschikt over kampeerplaatsen, chalets en Maori-tenten. Op de camping in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Clos De La Grangette een animatieprogramma en een campingwinkel. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Kamperen in de Hérault

In de omgeving van Camping Le Clos De La Grangette in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken in de Middellandse Zee, mountainbiken, paardrijden, een dagje strand en wandelen vind je in Hérault interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de 9 sluizen in Béziers of bezoek het natuurreservaat Orpellières in Sérignan. Ook is het een aanrader om het dorp Valras-Plage en de stad Béziers te bezoeken.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Clos De La Grangette voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Clos De La Grangette

Frankrijk Languedoc-Roussillon Hérault Sérignan-Plage

Lieudit La Séoune, 34410 Sérignan-Plage

+33 (0)4 67 35 23 11
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.