Algemene gegevens

Staanplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Le Convivial

Camping Le Convivial is een kleine gezellige camping met zwembad gelegen in Saint-Martial-de-Nabirat in de Périgord, Dordogne. Deze groene, rustige camping heeft afgebakende, ruime, schaduwrijke kampeerplaatsen en verschillende huuraccommodaties zoals een gîte, caravans en mobilhomes, allen volledig ingericht en geschikt tot 6 personen. De camping is geschikt voor mindervaliden. Zoals de naam het al zegt, is de sfeer te omschrijven als warm en gezellig. Neem een verfrissende duik in het zwembad, of maak kennis met de andere kampeerders tijdens een van de activiteiten die door de camping georganiseerd worden, zoals sporttoernooien, pizza-avonden en muziekavonden. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin met schommel, op de recreatieruimte of op het sportterrein. Voor vers brood en kleine boodschapjes hoeft u de camping niet af. Heeft u even geen zin om te koken, dan biedt de snackbar of een afhaalmaaltijd zeker uitkomst.

Ontdek de Périgord vanaf camping Le Convivial

Camping Le Convivial ligt op 6km van de vallei van de Dordogne en de Domme en op 18km van het middeleeuwse stadje Sarlat. Hiermee is deze camping de ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden die deze streek te bieden heeft. De prachtige omgeving kan het beste ontdekt worden tijdens mooie wandelingen, fietstochten en paardrijtochten. Of huur een kano en daal een van de rivieren af. In de vallei van de Dordogne zijn vele kastelen te bezoeken, zoals het kasteel van Milandes, het kasteel en het dorpje van Beynac-Casenac of het kasteel en de tuinen van Losse. Bewonder in de grotten van Lascaux de prehistorische grottekeningen, en de druipsteengrotten van Proumeyssac. Of daal af in de gouffre de Padirac…grotten met ondergrondse meren en rivieren… Bezoek de boerenmarkten in Cenan, Gourdan, Saint Cyprien of Sarlat en proef de lokale specialiteiten zoals truffels, ganzenlever, kazen of wijnen.

Camping Le Convivial

Frankrijk Aquitaine Dordogne Saint-Martial-de-Nabirat

De Greze, 24250 Saint-Martial-de-Nabirat

+33 (0)5 53 28 43 15
Engels, Frans, Nederlands
begin april - half november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.