Algemene gegevens

Staanplaatsen: 67
Huuraccommodaties: 8

Camping Le Garrit

Camping Le Garrit is een mooie familiecamping gelegen in de Aquitaine, in het Zuidwesten van Frankrijk. De camping heeft een heel mooi buitenzwembad met uitzicht op de rivier waar de camping aan ligt. De omgeving is prachtig en heel groen. Het water van de rivier is heel helder en kabbelt langs een kiezelstrand van drie hectare groot. Camping Le Garrit beschikt over een mooie tuin en moestuin waar de campinggasten gebruik van mogen maken. De camping wordt heel erg beïnvloed door de natuur, een ideale plek voor natuurliefhebbers. Er zijn 61 ruime kampeerplekken in de zon of schaduw en een aantal huuraccommodaties waaronder gîtes en mobile homes. De huuraccommodaties zijn goed onderhouden en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Kamperen bij camping Le Garrit in de Dordogne

Camping Le Garrit ligt in een mooi dorpje aan rivier de Dordogne in Saint Cyprien. De camping biedt de mogelijkheid om met gehuurde kano’s de rivier op te gaan. Maar ook wandelingen en fietstochten maken is een must in deze omgeving. Ga lekker op avontuur in de mooie groene omgeving in de Dordogne.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Garrit voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Garrit

Frankrijk Aquitaine Dordogne Sarlat

Le Garrit, 24220 Saint Cyprien

+33 (0)5 53 29 20 56
Engels, Frans, Nederlands
half april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.