Camping Le Jardin Des Cévennes

Camping Le Jardin Des Cévennes ligt in het hart van de Gorges de la Jonte, op slechts 400 m van het dorp Meyrueis. De gezellige familiecamping beschikt over een mooi buitenzwembad met peuterzwembad en verschillende speeltuinen. Daarnaast worden er veel leuke activiteiten georganiseerd zoals muziekavonden en gezamenlijke diners. De gezinscamping heeft 85 afgebakende standplaatsen waarvan er 7 met chalet zijn en 10 met mobilhomes.

Geniet van de natuur van de Cevennen

Camping Le Jardin Des Cévennes ligt bij het dorpje Meyrueis in het departement Lozère in de regio Occitanië. De camping ligt daarnaast in het prachtige natuurgebied, de Cevennen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Het is dus de perfecte camping voor natuurliefhebbers. Je vindt ook een mooie rivier in de buurt, waar je kunt zwemmen, kanoën en kajakken. Behoefte aan wat cultuur? Er zijn allerlei gezellige stadjes nabij, waar je heerlijk kunt rond struinen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Jardin Des Cévennes voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Jardin Des Cévennes
Frankrijk Languedoc-Roussillon Lozère Meyrueis

Route de la Brèze, 48150 Meyrueis

0033 (0)4 66 45 60 51
Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe