Algemene gegevens

Staanplaatsen: 74

Camping Le Jas Du Moine

Camping Le Jas Du Moine is een gezellige familiecamping in de Alpes-de-Haute-Provence. De camping beschikt over een heerlijk zwembad met meerdere glijbanen en een groot solarium, waar je heerlijk kunt relaxen. Daarnaast zijn er sportvelden en speeltoestellen, waar kinderen zich kunnen uitleven. Op de camping vind je een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en er is een bar en restaurant waar je een hapje kunt eten. In de bar worden leuke evenementen georganiseerd zoals muziekavonden. Ook overdag wordt er veel animatie verzorgd, zoals ponyritten, sporttoernooien en boogschieten.

Geniet van de groene omgeving

Camping Le Las Du Moine bevindt zich midden in de groene regio Alpes-de-Haute-Provence. Je kunt er heerlijk wandelen door de bergen, bossen en lavendelvelden. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om te klimmen, fietsen, raften en paragliden.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Jas Du Moine voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Jas Du Moine

Frankrijk Provence Alpes-de-Haute-Provence Salignac

Camping Le Jas du Moine, 04290 Salignac

+33 (0)4 92 61 40 43
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.