Camping Le Martinet Rouge

De camping Le Martinet Rouge is een kleine, gezellige camping ten Noorden van Carcassonne in het zuiden van Frankrijk. Deze rustige camping is gelegen in een bos nabij een riviertje waarin je, mist vergunning, mag vissen. Op de camping zijn er enkele grote granieten rotsblokken uit de ijstijd die een waar speelparadijs vormen voor de kinderen. De camping zelf heeft een zwembad met glijbaan, een peuterbadje voor de kleinsten en een jacuzzi om in te relaxen. Er is een sportterrein voor voetbal, handbal, basketbal, volleybal-, badminton, een pingpong tafel, biljart tafel en een jeux de boules terrein. Verder is er tijdens het hoofdseizoen animatie voorzien. Binnen is er een ruimte met gezelschapsspelletjes, televisie en bibliotheek. Er is een winkeltje ter plaatse met vers brood en croissants. Een restaurant dat heel de dag open is tijdens het hoogseizoen en op zondagen wordt er een BBQ georganiseerd op reservatie.

Kleine Camping Le Martinet Rouge bij Carcassonne

De camping Le Martinet Rouge ligt op 15 km van Carcasonne, een stad die men moet bezocht hebben! De stad heeft ook vele activiteiten te bieden zoals karting, golfterrein, Safari park en verschillende ridderfeesten die helemaal tot hun recht komen in het prachtige kader. Er zijn vele kleine authentieke middeleeuwse dorpjes in de omgeving waar men op een terrasje kan genieten van een drankje of er één van de vele lokale marktjes bezoeken. De sportieve vakantieganger kan zich uitleven op de wandel- en fietsroutes of op het water met een bootvaart, kajakken, kanovaren, rafting enz.

Overige information van deze accommodatie

Camping Le Martinet Rouge
Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Brousses-et-Villaret

11390 Brousses-et-Villaret

Duits, Engels, Frans, Nederlands
maart - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe