Algemene gegevens

Staanplaatsen: 66
Huuraccommodaties: 26

Camping Le Mas de Reilhe

Camping Le Mas de Reilhe in de gemeente Crespian is een fijne familiecamping met zwembad in de Gard omgeven door natuur, wijngaarden en natuur. De camping in de Languedoc-Roussillon ligt ten westen van Nîmes. De camping is ideaal voor liefhebbers van zon, rustige omgeving, natuur en wijn uit de streek. De middelgrote camping verhuurt kampeerplaatsen, mobile homes en safaritenten. Op de camping worden verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Voor de volwassenen wordt er regelmatig een wijnproeverij georganiseerd.

Kamperen in de Languedoc-Roussillon

In de omgeving van Camping Le Mas de Reilhe liggen verschillende steden en oude Romeinse bezienswaardigheden. Met de auto kunt u dagtripjes maken naar Montpellier (50 kilometer), Nîmes (25 kilometer), Arles (55 kilometer) en de Pont du Gard (55 kilometer), één van de bekendste Romeinse aquaducten in Frankrijk. Rondom de camping liggen verschillende wijngaarden die u kunt bezoeken, wandel en fietspaden.

Camping Le Mas de Reilhe

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Crespian

169 chemin du Mas de Reilhe, 30260 Crespian

+33 (0)4 66 77 82 12
Engels, Frans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.