Algemene gegevens

Staanplaatsen: 53
Huuraccommodaties: 2

Camping Le Mas De Rome

Camping Le Mas De Rome is een kleine en rustige natuurcamping aan een rivier gelegen in een bos in de Gard in Zuid-Frankrijk. De camping beschikt over stacaravans en kampeerplaatsen voor tenten, caravans, en campers. Voor de kinderen is er 1x per week animatie, een speeltuin, een volleybalveld, jeu-de-boulesbaan, en een tafeltennistafel. Ook voor volwassenen is er animatie. Elke dinsdag, donderdag, en zaterdag worden er sportlessen gegeven. De kampeerplekken zijn schaduwrijk en ruim. Bij het restaurant en de bar kun je terecht voor een hapje en een drankje.

De omgeving van de camping

De camping ligt direct aan een rivier met ligweide waar je kunt relaxen. In de omgeving van de camping vind je verschillende leuke dorpjes die je kunt bezoeken: La Roque-sur-Cèze, Montclus, Aiguèze, en Lussan. Ook de Pont-du-Gard is het bezoeken waard.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Camping Le Mas De Rome bij:

Camping Le Mas De Rome

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Goudargues

Vallée De La Cèze, 30630 Goudargues

+33 (0)4 66 82 25 24
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.