Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 9

Camping Le Pastory

Verblijf een weekend of een langere vakantie in de Provence om te genieten van de natuur en de pracht van de mysterieuze en fantastische Mont-Ventoux. Le Pastory biedt u de mogelijkheid van het leven te genieten tijdens uw vakantie in een natuurlijke omgeving, in de schaduw van naaldbomen en eiken. De camping beschikt over staanplaatsen en stacaravans. Daarnaast is er 900 meter van de camping een gemeentelijk zwembad waar je kunt gaan zwemmen.

Geniet van de groene natuur

Bij camping Le Pastory kunt u ontspannen en heerlijk tot rust komen, maar dat is niet alles! Sportievelingen en fietsliefhebbers kunnen een van de meest mythische beklimmingen ter wereld beleven, die van de Reus van de Provence, de Mont Ventoux. Le Pastory is ideaal gelegen. Op 700 meter van de camping vindt u alles wat u nodig heeft: een middelgrote supermarkt, een levensmiddelenwinkel, bakkerijen en 27 restaurants.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Pastory voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Pastory

Frankrijk Provence Vaucluse Bedoin

1105 Route de Malaucène, 84410 Bédoin

04 90 12 85 83
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.