Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 33
Huuraccommodaties: 47
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 200 m

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles in Damiatte is een viscamping en ligt in een groen park bij een meer op het platteland in de Tarn in de Midi-Pyrénées. Gezellige Kids Club met leuke activiteiten en een grote zwemvijver met waterglijbaan.

De ruime kampeerplaatsen liggen verspreid over het groene kampeerterrein en zijn afgebakend. U geniet van een prachtige locatie aan de rand van het meer. Naast traditioneel kamperen kunt u ook verschillende huuraccommodaties boeken op deze camping. Verder is er een campingwinkel, snackbar, pizzeria en een broodservice zodat u dagelijks kunt ontbijten met vers brood en Franse croissants.

In de maanden juli en augustus is het genieten in het waterpark op camping Le Plan d’Eau Saint Charles. In de natuurlijke zwemvijver leven kinderen zich uit op de waterglijbanen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje. In de Kids Club voor kinderen van 5 tot 10 jaar worden leuke activiteiten georganiseerd. Voor jongeren en volwassenen is er een jeu de boulestoernooi en een volleybalveld. Verder is er tafeltennis en zijn er gezellige dansavonden.

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles in de Tarn

Bij camping Le Plan d’Eau Saint Charles kunt u gratis vissen in het meer. Of huur een kano of kajak en maak een tochtje op het water. Er is nog meer te beleven in de Tarn, zo kunt u de omgeving per paard ontdekken. Met het hele gezin kunt u gaan quadrijden. golfen of meedoen aan een potje paint-ball. Attractiepark Le Cri de Tarzan is een avonturenpark door de bomen.

We hebben de beste prijzen voor Camping le Plan d’Eau Saint Charles voor je op een rijtje gezet:

Camping le Plan d’Eau Saint Charles

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Damiatte

La Cahuzière, 81220 Damiatte

0033 (0)5 63 70 66 07
Engels, Frans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.