Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 70

Camping Le Ragis

Camping Le Ragis is een mooie familiecamping met zwembad gelegen in de Vendée. Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen of voor ouderen in het laagseizoen. Camping Le Ragis is omgeven door mooie natuur en is ideaal voor kampeerders die houden van wandelen en fietsen. Deze activiteiten zijn erg leuk om te doen in deze omgeving, genieten van de natuur, frisse lucht en mooie uitzichten. Er zijn zo’n 70 kampeerplaatsen te huur op de camping. Deze kampeerplekken zijn geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. Wil je liever verblijven in een mooie huuraccommodatie? Dat kan hier ook, de huuraccommodaties variëren van stacaravan tot mobile home en zijn allemaal eigentijds ingericht en goed onderhouden.

Kamperen in de Vendée bij camping Le Ragis

Op camping Le Ragis hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een prachtig zwembad met peuterbadje waar de kinderen zich helemaal in uit kunnen leven, terwijl de ouders lekker kunnen ontspannen op de ligstoelen aan het zwembad. Buiten de camping zijn natuurlijk ook leuke dingen te doen. Bezoek wat leuke dorpjes en stadjes in de buurt, zoals de grote stad Challans. Een dagje naar het strand behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Je moet wel even de auto pakken om bij het strand te komen, maar dan kan je ook de hele dag genieten van zon, zee en strand.

Camping Le Ragis

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Challans

Chemin de la Fradinière, 85300 Challans

+33 (0)2 51 68 08 49
Duits, Engels, Frans
begin juni - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.