Algemene gegevens

Staanplaatsen: 54
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 1.2 ha
Hoogte: 270 m

Camping Le Saint Martin

Camping Le Saint Martin is een kleine familiecamping met zwembad gelegen in Sorèze in de Midi-Pyrénées. De eigenaren van Le Saint Martin verwelkomen  van april tot en met september. De kampeerplaatsen zijn ruim en ingericht op uw privacy. In totaal telt dit terrein 54 kampeerplekken geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De kampeerplaatsen zijn omringd door bomen. Wilt u liever wat luxer kamperen? Dan kunt u een van de accommodaties huren op het terrein. Huur een van de chalets, mobile homes of woonwagens en maak er een relaxte vakantie van. Op deze camping bevindt zich een zwembad, een snackbar en een Kids-Club. De kinderen zullen zich ook zeker vermaken tijdens een vakantie op camping Le Saint Martin. De camping organiseert ook leuke excursies en dans-avonden op de terrein voor jong en oud.

Kleine camping in de Tarn

Camping Le Saint Martin ligt in het hart van het dorpje Sorèze in Midi-Pyrenées. Een gezellig dorp met een historisch centrum en prachtige abdij. Het is zeker de moeite waard om dit dorpje te verkennen als u hier op vakantie bent. De grote winkels zijn op loopafstand van de camping, ideaal voor als u boodschappen nodig heeft. De wandelliefhebbers kunnen hier ook hun hart ophalen, want er zijn een aantal mooie wandelroutes uitgestippeld bij de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Saint Martin voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Saint Martin

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Sorèze

Rue du 19 Mars 1962, 81540 Sorèze

+33 (0)5 63 50 20 19
Engels, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.