Algemene gegevens

Staanplaatsen: 75
Kampeerterrein: 3.5 ha

Camping le Septentrion

Camping le Septentrion is een prachtige familiecamping gelegen in het plaatsje Brûlon in Sarthe. De eigenaren verwelkomen je op een mooie groene camping met een familiale sfeer in het midden van Frankrijk. Het kampeerterrein ligt dichtbij een rivier en een meer, waar je in kan zwemmen, varen of vissen. De camping is van alle gemakken voorzien, zo beschikken ze over een zwembad, tafeltennistafels, beachvolleybalveld, mini-boerderij en speeltuin. Je hoeft je op deze camping zeker niet te vervelen. Op camping le Septentrion kan je met tent of caravan verblijven op een kampeerplaats, maar er zijn ook huuraccommodaties beschikbaar. Deze huuraccommodaties bestaan uit mobile homes en zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Natuurcamping in Pays-de-la-Loire

Camping le Septentrion ligt bij een meer waar je in de zomer lekker in kan zwemmen of varen. Daarnaast kan je een fiets of mountainbike huren op de camping om de omgeving te verkennen, maar dit kan ook prima te voet. Voor de boodschappen kan je terecht in het nabij gelegen dorpje, maar je kan ook bij het campingrestaurant aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Kortom, voor een veelzijdige kampeervakantie is camping le Septentrion de ideale vakantiebestemming.

We hebben een aantal opties voor Camping le Septentrion voor je op een rijtje gezet:

Camping le Septentrion

Frankrijk Pays de la Loire Sarthe Brûlon

Chemin du Parcaigneau, 72350 Brûlon

+33 (0)2 43 95 68 96
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.