Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 30
Huuraccommodaties: 16

Camping Le Soleil Des Bastides

Camping Le Soleil Des Bastides in Cahuzac-Sur-Vère is een kleine camping met zwembad in de Tarn. De familiecamping in Occitanië beschikt over een cabin, coco sweets, safaritenten, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Le Soleil Des Bastides een speeltuin en een zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel-  en fietsvakantie, een kindvriendelijke vakantie en voor rustzoekers.

Kamperen in de Tarn

In de omgeving van Camping Le Soleil Des Bastides in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, klimmen, paardrijden en wandelen vind je in Tarn interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de Gorges du Tarn waar je kan genieten van het prachtige dorpje Saint-Chély du Tar, de stad Florac en het dorpje Sainte-Énimie dat bekend staat als één van de mooiste dorpjes van Frankrijk.

We hebben de beste prijzen voor Camping Le Soleil Des Bastides voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Soleil Des Bastides

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Cahuzac-sur-Vère

Route de Cordes, 81140 Cahuzac-sur-Vère

0033 (0)5 63 33 91 94
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.