Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 9

Camping Lentemaheerd

Camping Lentemaheerd is een kleinschalige camping met 25 plaatsen bij een voormalig akkerbouwbedrijf in Uithuizermeeden, Groningen. De kampeerplaatsen zijn tussen de 100 en 120m² groot en zijn verdeeld over verschillende veldjes. Op de camping kun je overnachten in je eigen camper, tent of caravan. Het is ook mogelijk om te verblijven in een pipowagen of stacaravan. De rustige camping heeft een overdekte fietsenstalling waar je je fietst kunt stallen of je e-bike kunt opladen. Bij slecht weer kun je terecht bij de gezamenlijke recreatieruimte. Je kunt er televisie kijken, een boekjes lezen of een spelletje spelen.

Ontdek de provincie Groningen

In de omgeving van de camping liggen diverse supermarkten waar je boodschappen doet als je zelf wat wilt koken. Ook liggen er verschillende restaurants op fietsafstand, waaronder sfeervolle restaurants aan de Waddenzee met uitzicht op het water. Een bezoek aan de historische stad Groningen (23 km) mag ook zeker niet ontbreken. De bruisende stad is ontzettend mooi en kent vele leuke horecagelegenheden, ruime winkelstraten, en genoeg activiteiten. De kust van Groningen, wat onderdeel is van de Waddenzee, biedt rust en ruimte zoals eigenlijk nergens in Nederland nog te vinden is. Het landschap van dit mooie stukje kenmerkt zich door de uitgestrekte stranden met vergezichten. Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen door zeekleigebieden en pittoreske dorpjes. Daarnaast vind je in Groningen het Nationaal Landschap Middag-Humsterland. Dit stukje natuur is het oudste cultuurlandschap van Nederland en kenmerkt zich door het boerenlandschap van akkers, sloten en eeuwenoude dorpjes.

We hebben de beste prijzen voor Camping Lentemaheerd voor je op een rijtje gezet:

Camping Lentemaheerd

Nederland Groningen Uithuizermeeden

Schapeweg 21, 9982 BA Uithuizermeeden (Nederland)

+31 (0) 595 415 472

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.