Algemene gegevens

Staanplaatsen: 20
Huuraccommodaties: 55

Camping Les Alouettes

Camping Les Alouettes is een kleine camping in Brétignolles-sur-Mer in de regio Pays de la Loire met staplaatsen en huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Les Alouettes heeft mooie bungalowtenten, camperplaatsen, chalets, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van animatie, wellness voorzieningen en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor fietsliefhebbers, ouders met tieners, strandgangers en zwemliefhebbers.

Kleine camping Array in Pays de la Loire

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Camping Les Alouettes in de plaats Brétignolles-sur-Mer vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Pays de la Loire in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Les Alouettes starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied duiken, fietsen, kanoën, paardrijden, snorkelen in de zee, naar het strand gaan en wandelen.

Camping Les Alouettes

Frankrijk Pays de la Loire Vendée Brétignolles-sur-Mer

La Haute Fontaine – BP 53, 85470 Bretignolles-sur-Mer

+ 33(0)2 51 22 96 21
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.