Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 5,2 ha
Hoogte: 372 m

Camping Les Ballastières

Camping Les Ballastières in Champagney is een rustige gezinscamping in de Haute-Saône aan de voet van de Vogezen in het natuurpark Ballons des Vosges in de regio Franche-Comté. Genieten van de weidse natuur, het verwarmde zwembad en de prachtige natuur. Voor zowel kinderen als volwassenen is er van alles te beleven op camping Les Ballastières. Overdag uitleven in het verwarmde zwembad en in de speeltuin. Tijdens het hoogseizoen worden er speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen. ’s Avonds bent u getuige van leuke shows en dineert u met de andere gasten tijdens een themadiner. De camping organiseert excursies voor gezellige uitstapjes met het hele gezin.

Kamperen in Franche-Comté bij Les Ballastières

Er zijn verschillende interessante musea te vinden in de buurt van camping Les Ballastières. Bezoek bijvoorbeeld het Maison de la Négritude et des Droits de l’Homme in Champagney. Het Musée de la Mine in Ronchamps vertelt alles over de mijnbouw. Chapelle de Notre Dame de Ronchamp is het ontwerp van Le Corbusier en een van ’s werelds mooiste heilige kunstgebouwen. Een aanrader!

We hebben een aantal opties voor Camping Les Ballastières voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Ballastières

Frankrijk Franche-Comté Haute-Saône Champagney

20 rue du Pâquis, 70290 Champagney

+33 (0)3 84 23 11 22
Duits, Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.