Algemene gegevens

Staanplaatsen: 35
Huuraccommodaties: 7

Camping Les Berges Du Doux

Camping Les Berges Du Doux is een kleine camping op het platteland in de regio Rhône-Alpes met 35 toerplaatsen en 7 huuraccommodaties. Op deze kleinschalige camping kun je genieten van rust, ruimte en vrijheid. Camping Les Berges Du Doux heeft mooie bungalowtenten, chalets en kampeerplaatsen te huur. Op de gastvrije camping kun je gebruik maken van animatie en het zwembad. Heb je een keer geen zin om te koken dan kan je terecht in het gezellige restaurant. Op de camping zijn honden (indien aangelijnd) toegestaan. Kamperen op deze rustieke camping is ideaal voor wandelaars.

Kleine camping op het platteland in Rhône-Alpes

Een rustieke kampeervakantie in Frankrijk op Camping Les Berges Du Doux in de plaats vormt de perfecte basis voor het verkennen van de rustieke omgeving van de Rhône-Alpes in Frankrijk. In de groene omgeving van de kleine camping vind je authentieke stadjes met sfeervolle restaurantjes, pleintjes en winkeltjes. Vergeet niet de lokale marktjes te bezoeken. Vlakbij Camping Les Berges Du Doux starten verschillende wandel- en fietsroutes. Daarnaast kun je in het gebied kanoën en paardrijden.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Berges Du Doux voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Berges Du Doux

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Colombier-le-Vieux

4640 route du doux – par Boucieu Le Roi, 07410 Colombier-le-Vieux

+33 4 75 06 79 10
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.