Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 78

Camping Les Chalets de la Mer

Camping les Chalets de la Mer is een kleinschalige familiecamping tussen de eeuwenoude dennenbomen aan de Middellandse Zee in de Camargue. Een veilige vakantie met een volledig aangelegd voetgangerspark, het verkoelende waterpark en talrijke animaties. Tussen de calanques en de Camargue vindt u de prachtige huuraccommodaties van camping Les Chalets de la Mer. Ook in de warme zomermaanden kunt u heerlijk slapen dankzij de airconditioning. De frisse kleuren van de huisjes geven u een authentiek vakantiegevoel. Pret van de bovenste plank in het zwemparadijs met peuterbad voor de allerkleinsten. Naast zwemmen zijn er volop andere leuke dingen te doen voor kinderen. In de Kids Club worden verkleedpartijen, schattenjachten en workshops georganiseerd. Zo kunt u zich ontspannen met een mooi boek op een van de ligstoelen aan het zwembad. Of leef u uit op de fitnesstoestellen in de fitnesszaal voordat u een heerlijk saunasessie begint.

Ontdek de Côte Bleue

Wat is de mooiste manier om de Côte Bleue te ontdekken: diepzeeduiken! In de zomermaanden kunt u gratis kennismaken met de zeebodem en de mediterrane vissen. Voor zwemvliezen, een snorkel en duikbril wordt gezorgd! In juli wordt er een 10-daags feest gehouden in Martigues vlakbij camping Les Chalets de la Mer met een drijvend podium op het kanaal. Ook kunt u in de Bouches-du-Rhône kanovaren, windsurfen of bijvoorbeeld kitesurflessen volgen.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Chalets de la Mer voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chalets de la Mer

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Martigues

Rue de la Tramontane, 13500 Martigues, Frankrijk

0033 (0)4 42 80 73 46
Engels, Frans
half april - september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.