Camping Les Chênes Clairs

Camping Les Chênes Clairs in Condat is een gezinscamping in de groene heuvels van de Lot met een panoramisch uitzicht in de Midi-Pyrénées. Op het glooiende kampeerterrein vindt u een zwembad en leuke speeltuinen voor kinderen.

De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans. De plekken zijn schaduwrijk en liggen op het groene kampeerterrein onder de bomen. Daarnaast biedt de camping ook mobilhomes met keuken, badkamer en terras met tuinmeubilair. Voor het glamping-gevoel kunt u kamperen in een ingerichte tent dicht bij de natuur. In de wasserette vindt u een wasmachine en strijkijzer- en plank. Op warme dagen koopt u een verfrissend ijsje bij de ijsbar.

Op het grote grasveld ligt een speeltuin voor kinderen met schommel, glijbaan en andere speeltoestellen. De twee trampolines bieden volop springplezier. Voor de kleintjes is er een kleine speeltuin. Ontmoet andere campinggasten bij de jeu de boulesbaan en doe mee aan een wedstrijd jeu de boules. Verder beschikt camping Les Chênes Clairs ook over een zwembad met ligstoelen.

Camping Les Chênes Clairs in de Lot

Op de vele wateren en rivieren in de Lot kunt u kanoën, kajakken en pootje baden. Maak een mooie tocht en geniet van de diversiteit van de natuur. Cultuur en historie vindt u in het stadje Rocamadour met een prachtige kerk en oude historische gebouwen. De kleine straatjes van Ville de Martel zijn ook een aanrader. Ook Martel-en-Quercy ligt in de buurt van camping Les Chênes Clairs waar u geregeld leuke markten vindt met lokale producten.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Chênes Clairs voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chênes Clairs
Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Condat

7 Molles, 31110 Salles et Pratviel

0033 (0)5 61 79 59 19
Frans
april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe