Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 4
Huuraccommodaties: 26

Camping les Chênes Verts

Camping les Chênes Verts is een kleinschalige gezinscamping gelegen in een schilderachtig dorpje in de Rhône-Alpes vlakbij de Gorges de l’Ardèche en de rivier de Ardèche. Geniet van de rust op de camping of ga juist op pad om de omgeving te verkennen. De huuraccommodaties en enkele tentplaatsen zijn ruim opgezet en liggen verspreid over het terrein. De kleine eikenbomen zorgen voor een heerlijk verkoelende schaduw in de zomer. In de snackbar van Les Chênes Verts kunt u terecht voor een drankje en een hapje. Zwemmen kan in het zwembad op camping les Chênes Verts. Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen waar u kunt genieten van de zon met een goed boek. Voor kinderen is er een groot speelterrein met enkele speeltoestellen. Het terrein is ideaal voor balspelen. Volleyballen kan op het speciale volleybalveld.

Kamperen in de Ardèche

In het kasteel van Vogüé kunt u allerlei exposities bewonderen. De omgeving leent zich uitstekend voor kanoën, kajakken en speleologie. Ook voor wandelaars en fietsers zijn er volop mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Of wat te denken van een ritje te paard? Vlakbij camping les Chênes Verts kunt u prachtig vissen in de rivier de Ardèche.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Chênes Verts voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chênes Verts

Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Vogüé

Champ Redon, 07200 Vogüé

0033 (0)4 75 37 71 54
Engels, Frans
maart - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.