Algemene gegevens

Staanplaatsen: 10
Huuraccommodaties: 20

Camping Les Flots-Atlantique

Camping Les Flots-Atlantique in Saint-Pierre-d’Oléron is een kleine camping in de Charente-Maritime op het eiland d’Oléron. De familiecamping in de Nouvelle-Aquitaine beschikt over chalets, coco sweet, kampeerplaatsen en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Les Flots-Atlantique leuke animatie en een wellness-ruimte. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een kindvriendelijke vakantie, voor rustzoekers en voor een strandvakantie.

Kamperen in de Charente-Maritime

In de omgeving van Camping Les Flots-Atlantique in Midden-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, fietsen, kanoën, surfen en wandelen vind je in Charente-Maritime interessante bezienswaardigheden. Zo kan je het eiland d’Oléron bezoeken of een uitstapje maken naar de stad Rochefort en het eiland d’Aix. Ook is het een aanrader om een kijkje te nemen bij Fort Boyard.

Boek Camping Les Flots-Atlantique bij een van onze partners:

Camping Les Flots-Atlantique

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Pierre-d'Oléron

Rue du Renclos de la Perroche, 17310 Saint-Pierre-d’Oléron

+33 5 46 76 59 56
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.