Algemene gegevens

Staanplaatsen: 89
Huuraccommodaties: 5
Kampeerterrein: 1,8 ha
Hoogte: 77 m

Camping Les Garennes de la Mer

Camping Les Garennes de la Mer in Le Bourg-Dun is een rustige camping in Le Bourg-Dun in de regio Normandië nabij de Normandische krijtrotsen op 3 km van het strand van de Côte d’Albatre. De camping verhuurt kampeerplaatsen voor tenten en caravans en mobilhomes. De camping bevindt zich halverwege tussen Dieppe en Saint-Valery-en-Caux en nabij het romantische Normandische dorpje Veules les Roses. In de omgeving van camping Les Garennes de la Mer liggen verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen. Kamperen op camping Les Garennes de la Mer is de ideale manier om de kust van Seine-Maritime te verkennen. Ontdek de badplaatsen en bezienswaardigheden in het binnenland.

Ontdek Normandië vanaf de camping

Een van de must-see plekken van Normandië zijn de stranden van D-Day. D-Day is een belangrijke dag geweest in de geschiedenis van de wereld. Het was namelijk de dag dat de geallieerden de stranden van Normandië bereikte en dat vormde het begin van de bevrijding van Europa. De D-Day-stranden zijn onderverdeeld in 5 stranden, Utah, Omaha, Gold, Juni en Sword. Omaha is één van de bekendste stranden en hier vind je elf monumenten, 2 musea en een Amerikaanse begraafplaats. Ook de toeristische trekpleister Mont Saint-Michel is een aanrader om te bezoeken. Het schiereiland ligt in het zuidwesten van Normandië en wordt verbonden door een brug met het vasteland. Je kunt het eiland met een speciale bus of per voet bereiken. Als het eb is kan je het eiland ook bereiken via het wad. De krijtrotsen van Étretat is één van de populairste bezienswaardigheden van Normandië. Deze prachtige rotsen zijn onderdeel van de Côte d’Albâtre dat is gelegen tussen Le Havre en le Tréport. De kustlijn is bezaaid met witte kliffen waar je prachtige wandeltochten kunt maken. Rouen is de hoofdstad van Normandië en is het zeker waard om te ontdekken. De oude stad bestaat uit vakwerkhuizen en het hoogtepunt van de stad is de straat Rue de Gros Horloge. Deze straat staat vol met prachtige huizen en de Gros Horloge, een astronomische klok die mooi versierd is.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Garennes de la Mer voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Garennes de la Mer

Frankrijk Normandië Seine-Maritime Le Bourg-Dun

12 Route de Luneray, 76740 Le Bourg-Dun

+33 (0)2 35 83 10 44
Engels, Frans
april - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.