Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 79 m

Camping Les Madières

Camping Les Madières in Pordic is een groene camping aan zee vlakbij Saint Brieuc en vele wandelroutes aan de Côtes d’Armor in Bretagne. Een fijne camping voor wandelliefhebbers met het wandelnetwerk GR34 in de buurt.

De kampeerplaatsen zijn afgebakend door middel van hagen en liggen verspreid over een groen kampeerterrein. De plekken zijn vlak en met gras begroeid. De bomen zorgen voor voldoende schaduw tijdens zonnige dagen. Naast traditioneel kamperen zijn er ook enkele huuraccommodaties te huur voor luxe kamperen. In de wasserette vindt u een wasmachine en een droger. Ook is er een strijkplank en een strijkijzer. Het sanitair is toegankelijk voor mindervaliden. Daarnaast kunt u gratis gebruikmaken van de barbecues. Verder kunt u op de camping afhaalmaaltijden bestellen er is er een bar waar u kunt genieten van een drankje. In de zomermaanden kan er worden ontbeten met vers brood en Franse croissants.

Camping Les Madières beschikt over een verwarmd zwembad met rondom verschillende ligstoelen waar u lekker kunt zonnen. Voor de sportievelingen is er een volleybalterrein voor een wedstrijdje volleybal. Verder vindt u op de camping tafeltennistafels, tafelvoetbal en een speeltuin voor kinderen met verschillende speeltoestellen. Tijdens het hoofdseizoen organiseert het animatieteam muzikale avonden, karaoke en thema-diners met paëlla en gallette.

Kamperen in Bretagne op Les Madières

Vanaf camping Les Madières kunt u verschillende fiets- en mountainbiketochten in de buurt maken. Op 800 meter van de camping start de bekende GR34, een groot wandelnetwerk die u langs de mooiste plekjes van Frankrijk voert. In Binic, op de 3 kilometer van de camping, liggen prachtige zandstranden, verschillende waterclubs en een plezierhaven. Bezoek ook de mooie steden in de buurt: Saint Malo, Cap Fréhel, Cancale en natuurlijk mag Le Mont Saint Michel niet ontbreken tijdens een vakantie in Frankrijk.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Madières voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Madières

Frankrijk Bretagne Côtes-d'Armor Pordic

Le Vau Madec, 22590 Pordic

0033 (0)2 96 79 02 48
Engels, Frans, Spaans
april - oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.