Camping les Oliviers

Camping les Oliviers in Eygalières is een prachtige charme camping in Bouche-du-Rhône in Provence-Alpes-Côte-d’Azur. De camping ligt in het centrum van een mooi dorpje en daarom zijn alle winkels op loopafstand van het kampeerterrein. Ideaal als u boodschappen nodig heeft of vers brood wilt kopen voor het ontbijt. Het is een gezellig dorpje waar u ’s avonds wat zou kunnen eten of een drankje kan drinken. Geniet van het echte Franse leven in Eygalières. De camping beschikt over een paar faciliteiten die uw vakantie comfortabel maken, zoals ruim en aangepast sanitair, drinkwateraansluiting en wifi-verbinding. Er zijn 30 kampeerplaatsen en 2 huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn ruim en groen en geschikt voor kampeerders met tent en caravan. Daarnaast zijn er twee ingerichte caravans, ideaal voor de vakantieganger die wat meer luxe behoeft.

Natuurcamping in de Provence-Alpes-Côte-d’Azur

Camping Les Oliviers is prachtig gelegen tussen de bergen van de Bouche-du-Rhône. De camping is dan ook zeer geschikt voor bergliefhebbers, wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Gezinnen met kinderen kunnen op avontuur in de omgeving. Huur een fiets of mountainbike of maak een rit op een paard. Op 12 kilometer van de camping ligt een zwembad waar u gebruik van kunt maken als u op een warme zomerdag lekker wilt zwemmen. Op en om camping les Oliviers hoeft u zich zeker niet te vervelen!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping les Oliviers voor je op een rijtje gezet:

Camping les Oliviers
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Eygalières

114 Avenue Jean Jaurès, 13810 Eygalières

0033 (0)49 09 59 18 6
Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe