Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 33
Huuraccommodaties: 17

Camping Les Rives Du Céou

Camping Les Rives Du Céou in Saint-Chamarand is een kleine camping met zwembad in de Lot bij Causses du Quercy. De familiecamping in Occitanië beschikt over bungalowtenten, kampeerplaatsen, coco sweets, lodge-tenten en stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Les Rives Du Céou een zwembad met kleuterbad. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een fiets- en wandelvakantie, kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers en voor rustzoekers.

Ontdek de Lot

In de omgeving van Camping Les Rives Du Céou aan de Causses du Quercy in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen, kanoën enwandelen vind je in de Lot interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de stadjes Sarlat, Figeac, Rocamadour en de Gouffre de Padirac en ondek de rijkdommen van de Quercy.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Rives Du Céou voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Rives Du Céou

Frankrijk Midi-Pyrénées Lot Saint-Chamarand

Le Pont de Rhodes, 46310 Saint-Chamarand

0033 7 82 15 10 40
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.