Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 55
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping Les Rochers des Parcs

Camping Les Rochers des Parcs in Suisse Normande is een kleine rustige natuurcamping aan de rivier de Orne in Normandië. Het groene terrein tussen de bomen is heuvelachtig en biedt voldoende beschutting. Een verblijf op Camping Les Rochers des Parcs is ideaal om te vissen en de liefhebbers van natuur, wandelen en rotsklimmen. In de omgeving liggen rotswanden van verschillende moeilijkheidsgraden.

Op camping Les Rochers des Parcs kunt u terecht in de campingwinkel en het restaurant voor afhaalgerechten en ontbijtservice. De camping hecht veel waarden aan afvalscheiding en ecologie. Daarnaast kunt u op de camping fietsen, mountainbikes, kano’s en kajaks huren. De kinderen kunnen spelen op een van de twee springkussens of in de speeltuin met schommels. Voor de volwassen is er een jeu de boules baan, beachvolleybalveld of tafeltennis.

De 63 ruime kampeerplaatsen en 27 huurplaatsen (stacaravans, chalets en mobil-homes) liggen tussen de bomen met wisselende hoeveelheden schaduw. Een 20-tal plaatsen liggen direct aan de rivier de Orne. De meeste staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Voor uw comfort beschikt de camping over twee sanitaire blokken die toegankelijk zijn voor mindervaliden.

Vakantie in Normandië op camping Les Rochers des Parcs

De streek Suisse Normande doet denken aan delen van Zwitserland, vandaar de naam. In de omgeving zijn talrijke klimroutes en wandelpaden. Tevens kunt u de rivier de Orne afzakken met een kano of kajak en zijn er op de plateaus van de rotswanden lanceerplatforms voor paragliders. De prachtige natuur en pittoreske dorpjes in Normandië zijn een waar paradijs. De centrale ligging van Camping Les Rochers des Parcs  maken het de ideale plek om de belangrijkste bezienswaardigheden van Normandië, zoals de krijtrotsen, het tapijt van Bayeux, Deauville, Honfleur, Cherbourg, Mont-Saint-Michel en de D-Day invasiestranden bij Arromanches, te bezoeken.

We hebben de beste prijzen voor Camping Les Rochers des Parcs voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Rochers des Parcs

Frankrijk Normandië Calvados Clécy

La Cour, 14570 Clécy

0033 (0)2 31 69 70 36
Engels, Frans
maart - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.