Camping Lestap

Camping Lestap in Albine is een gezellige familiecamping gelegen in de Tarn in Midi-Pyrénées. Deze camping is groen en er hangt een fijne, gezellige sfeer. De kampeerplaatsen zijn gerangschikt in een terrasvorm op de camping. Er zijn in totaal 42 kampeerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook een aantal huuraccommodaties, zoals chalets en mobile homes. Deze accommodaties zijn mooi ingericht en de ideale verblijfplaats voor vakantiegangers die wat meer van luxe houden. Camping Lestap beschikt over mooie faciliteiten die uw vakantie makkelijk en comfortabel maken. Er is een prachtig zwembad met peuterbad, trampolines, een speeltuin, wifi-verbinding op het hele terrein en een recreatieruimte. De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen deze vakantie! Als u een avond geen zin hebt om te koken, kunt u aanschuiven bij het restaurant of aan de bar op de camping. Kies voor een lekkere snack of drink gezellig een drankje met de mede campinggasten.

Familiecamping in de Midi-Pyrénées

Camping Lestap ligt aan de “Montagne Noire”, een kleine middelhoge bergketen in het zuiden van Frankrijk. De camping is daardoor zeer geschikt voor berg- en natuurliefhebbers. Neem uw wandelschoenen mee en geniet van mooie wandeltochten en andere sportieve activiteiten. Ook vissers, rustzoekers en actieve vakantiegangers kunnen op camping Lestap hun hart ophalen. Geniet van een geweldige kampeervakantie op deze camping!

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Lestap voor je op een rijtje gezet:

Camping Lestap
Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Albine

Le Suc, Chemin du Lac, 81240 Albine

Engels, Frans
half april - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe