Camping L’Ile aux Loisirs

Camping L’Ile aux Loisirs in Saint-Savinien is een eilandcamping gelegen in de Charente-Maritime bij een rivier in de Poitou-Charentes. Een charmante camping omgeven door water en natuur. De kampeerplaatsen liggen half in de schaduw en half in de zon. Het kampeerterrein is begroeid met gras en de plaatsen zijn ruim. Naast traditioneel kamperen zijn er ook verschillende huuraccommodaties te huur op de camping. De mobilhomes zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over een badkamer met toilet, een ingerichte keuken en een terras met tuinmeubilair. Op de camping vindt u een bar, restaurant en kunt u afhaalmaaltijden bestellen. De broodservice zorgt voor dagelijks vers brood en Franse croissants. Als gast van camping L’Ile aux Loisirs kunt u gebruikmaken van het verwarmde en bewaakte zwembad. Op het kampeerterrein vindt u vier tennisbanen en een minigolfparcours. Elke avond organiseert de camping animatie en activiteiten voor jong en oud. Iedereen vanaf 14 jaar kan meedoen aan de fitnesslessen op de camping. Voor kinderen is er een speeltuin.

Camping in de Charente-Maritime

Vanaf camping L’Ile aux Loisirs zijn er talloze wandel- en fietspaden te volgen in de natuur van de Charente-Maritime.Tegenover de camping kunnen er ritjes worden gemaakt met miniatuurbootjes. Of maak een echte boottocht op de rivier de Charente. Er zijn ook kano’s te huur voor de sportievelingen. Op het eiland van Grenouillette kunt u naar hartelust vissen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping L’Ile aux Loisirs Saint-Savinien voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Ile aux Loisirs Saint-Savinien
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Saint-Savinien

Ile de la Grenouillette, 17350 Le Mung

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe