Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 50
Kampeerterrein: 4 ha

Camping L’Île Blanche

Camping L’Île Blanche is een groene camping gelegen op het eiland Île de Ré. Deze camping is prachtig gelegen bij zee en is daardoor zeer geschikt voor strandliefhebbers. Ook gezinnen met (jonge) kinderen beleven hier de vakantie van hun leven. Er is een prachtig zwembad wat bij slecht weer overdekt is, zodat iedereen van het zwembad kan blijven genieten. Daarnaast is er een speeltuin, een sportterrein en een jeu-de-boules waar jong en oud zich prima zullen vermaken. Een dag geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het restaurant op de camping. Dit restaurant heeft een uitgebreide kaart en er is voor ieder wat wils. Camping L’Île Blanche verhuurt prachtige accommodaties, zoals bungalows en mobile homes. Deze huuraccommodaties zijn goed onderhouden, eigentijds ingericht en geschikt voor twee tot en met zes personen.

Vakantie op het eiland Île de Ré

Camping L’Île Blanche is fantastische gelegen. Vanaf de camping kan je lopend naar zee en genieten van een dag op het strand. Beoefen leuke activiteiten op het water, zoals vissen, surfen, zeilen en duiken. Mooie strandwandelingen en fietstochten maken kan natuurlijk altijd. De camping verhuurt fietsen en bij de receptie kunt u een kaart van alle fietsroutes van dit eiland bekijken. Kortom, op camping L’Île Blanche hoeft u zich zeker niet te vervelen.

We hebben een aantal opties voor Camping L’Île Blanche voor je op een rijtje gezet:

Camping L’Île Blanche

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime La-Flotte-en-Ré

9 Chemin des Bardonnieres, 17630 La Flotte en Re

+33 (0) 5 46 09 52 43
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.