Algemene gegevens

Staanplaatsen: 99
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 76 m

Camping Lou Comtadou

Camping Lou Comtadou is een gezellige gemeentecamping in de Provence tussen de wijngaarden op 35 km van Mont-Ventoux in Zuid-Frankrijk. Adembenemende zonsondergang, heerlijke wijnen en leuke activiteiten: de ideale vakantie in Frankrijk. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen in de schaduw van de mooie bomen. Alle plaatsen zijn afgebakend door middel van laurierstruiken. Camping Lou Comtadou beschikt over een kruidenierswinkel voor de hoogstnodige boodschappen, maar ook verse broodjes in de zomermaanden. In de maanden juli en augustus worden er twee tot drie keer per week gezellige activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen. Leuke spektakels, dansavonden en concerten. Het gemeentezwembad is gratis toegankelijk voor gasten, net als de tennisbaan.

Familiecamping in de Provence

Geniet in de avond van de prachtige zonsondergang bij Mont Ventoux. De Vaucluse is ook ideaal voor iedereen die houdt van wandelen en fietsen. De vele fietspaden leiden u door de prachtige natuur met panoramische uitzichten. Op enkele kilometers van Camping Lou Comtadou vindt u Avignon en Orange, stadjes vol met kunst en cultuur. Het Palais des Papes is zeker het bezoeken waard. Volg ook de mooie wijnroutes en ontdek de wijnen in de Provence.

Camping Lou Comtadou

Frankrijk Provence Vaucluse Carpentras

881 av. Pierre de Coubertin, 84200 Carpentras

 

+33 (0)4 90 67 03 16
Duits, Engels, Frans, Spaans
begin maart - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.