Pijzen en beschikbaarheid:

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 40
Huuraccommodaties: 5

Camping Madulain

Camping Madulain is een fijne camping gelegen bij het stadje Madulain en is geopend in zowel de winter als de zomer. De camping bevindt zich bij een skigebied en een rivier. Je kunt er kampeerplaatsen, pods en unieke wijnvaten huren om in te verblijven. Op de camping kun je verschillende speeltoestellen vinden en er is een overdekt terras, waar je ook in het weekend kunt genieten. Op de camping is er gratis wifi voor de gasten.

Geniet van de groene omgeving

Madulain, een klein, rustig dorpje gelegen tussen Zuoz en La Punt in het Oberengadin, biedt alles wat nodig is voor een ontspannen vakantie, ver weg van de drukte en het hectische leven van alledag. U kunt mee met bergwandelingen, wilde dieren observeren in het nabijgelegen Zwitserse Nationale Park, het uitvoeren van allerlei sporten zoals mountainbiken, escursies ondernemen in de naburige regio’s en deelnemen aan culturele evenementen! De cross-country ski-pistes, de rodelbaan en de natuurlijke openlucht ijsbaan zijn allemaal in de buurt.

We hebben de beste prijzen voor Camping Madulain voor je op een rijtje gezet:

Camping Madulain

Zwitserland Graubünden Madulain

Via Vallatscha 115, 7523 Madulain

+41 (0)81 8540161
Duits, Engels

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.