Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 8
Huuraccommodaties: 2
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 360 m

Camping Mesles

Camping Mesles in Larochemillay is een kleine honden camping voor personen die van rust, natuur, ruimte en honden houden. De camping in Nièvre (Bourgogne-Franche-Comté) beschikt over 8 plekken en verhuurt ook twee volledig ingerichte caravans. Camping Mesles onderscheidt zich door grote plekken aan te bieden (200 m² – 300 m²) met een omheining, zodat zowel de hond(en) als baasjes een relaxte vakantie hebben. Ook is het gehele terrein omheind zodat men de honden met elkaar kan laten spelen. De camping beschikt over een kleine lagune (bron) voor de honden. Twee keer per week is er een table d’hôte op de camping.

Omgeving van de Nièvre

Net buiten de camping ligt een rustgevend en prachtig wandelgebied waar je niemand tegen komt. De omgeving is een afwisseling van bossen, heuvels en weilanden, omheind met eeuwenoude heggetjes. In de buurt van de camping zijn ook heel veel leuke kleine dorpjes zonder drukte. Luzy (op 15 minuten) is de uitvalsbasis voor boodschappen, restaurantjes, banketbakkers enz. Wil je lekker cultuur snuiven dan is Autun een bijzondere stad met verschillende Romeinse overblijfselen en gebouwen. Daarnaast is er twee keer per week een goed bezochte markt. Op slechts 20 minuten rijden vind je op de Mont Beuvray in Bibracte Archeologische opgravingen.

We hebben de beste prijzen voor Camping Mesles voor je op een rijtje gezet:

Camping Mesles

Frankrijk Bourgogne Nièvre Larochemillay

Mesles, 58370 Larochemillay

0031 (0)642881439
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
half april tot half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.