Algemene gegevens

Staanplaatsen: 23
Huuraccommodaties: 27
Hoogte: 8 m

Camping Milella

Camping Milella is een kleine camping op Corsica gelegen op 500 meter van het strand. De camping beschikt over kampeerplaatsen en biedt de mogelijkheid tot het huren van stacaravans en gîtes. Voor vermaak is er een pingpongtafel, een bar met televisie, en een bibliotheek. Heb je geen zin om te koken, dan kun je terecht bij het restaurant en pizzeria.

Ontdek het eiland Corsica

Op Corsica is veel natuur te vinden. Het Parc Naturel Régional beslaat een derde van het eiland en bestaat uit hoge bergen, groene bossen en diepe meren. In dit nationaal natuurpark kunt u prachtige wandelingen maken. Ook is het Reserva Natural de Scandola en de Calanches de Piana het bezoeken waard. Het eiland heeft ook vele historische kustplaatsen zoals Ajaccio, Bonifacio, en Porto Vecchio. Rond de hele kust van Corsica vind je ook heerlijke stranden, zoals Palombaggia strand bij de stad Porto Vecchio.

We hebben een aantal opties voor Camping Milella voor je op een rijtje gezet:

Camping Milella

Frankrijk Corsica Corse-du-Sud Viggianello

Route de Baracci, 20110 Viggianello

+33 (0)4 95 76 27 27
Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.