Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 49
Huuraccommodaties: 5

Camping Parc De La Dranse

Camping Parc De La Dranse in Publier is een kleine camping in de Haute-Savoie gelegen aan het meer van Genève. De familiecamping in Rhône-Alpes beschikt over verschillende kampeerplaatsen en mooi ingerichte stacaravans. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping Parc De La Dranse een leuke speeltuin, bowlingbaan, volleybalveld, pingpongtafel en een trampoline. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kan je terecht in het restaurant/bar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een fietsvakantie, kindvriendelijke vakantie, natuurliefhebbers en een strandvakantie. Ook is de camping in de winter zeer geschikt voor wintersporters.

Ontdek de Haute-Savoie

In de omgeving van Camping Parc De La Dranse aan het meer van Genève in het midden van Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals fietsen en wandelen vind je in Haute-Savoie interessante bezienswaardigheden. Zo kan je bijvoorbeeld naar de kaastempel in Lugrin, kasteel Ripaille in Thonon-baden, het prehistorisch museum en de water bottelarij van Evian. Ook is het mogelijk om verschillende musea te bezoeken in Zwitserland, zoals de Chocolate Factoury in Vevey of het Olympisch museum in Lausanne. Leuke steden om te bezoeken zijn Genève (Zwitserland), Amphion-les-Bains en Sciez.

We hebben de beste prijzen voor Camping Parc De La Dranse voor je op een rijtje gezet:

Camping Parc De La Dranse

Frankrijk Rhône-Alpes Haute-Savoie Publier

823 route de la Dranse, 74500 Publier

0033 (0)4 50 16 03 80
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.