Camping Porte des Alpilles

Camping Porte des Alpilles is een kleine gemeentecamping in Saint-Étienne-du-Grès, aan de poorten van een natuurpark in de Bouche-du-Rhône. De kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast staanplaatsen zijn er ook een aantal stacaravans te huur. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin met schommels en een glijbaan. Verder beschikt de camping over een jeu de boulesbaan, tafelvoetbal en een televisieruimte. Bij de bar kun je ijsjes en koude drankjes kopen.

Steden in de omgeving

De camping is zeer fraai gelegen tussen Arles, Avignon en Nîmes. Arles is een prachtige historische stad in het zuiden van Frankrijk. In de plaats kun je nog overblijfselen van Romeinse bouwwerken vinden zoals het Amfitheater van Arles en de Obelisk van Arles. Ook kun je er interessante kunstmusea ontdekken en is er elke zaterdag een gezellige markt, waar je streekproducten kunt kopen. Avignon is een mooie stad gelegen in de Vaucluse, aan de rivier de Rhône. Je kunt er genieten van historische bezienswaardigheden, leuke musea, gezellige terrasjes en natuurlijk de Pont d’Avignon bewonderen. Tot slot mag je een bezoek aan Nîmes zeker niet overslaan. Nîmes is de hoofdstad van de Gard, gelegen in de Zuid-Franse regio Languedoc-Roussillon. De stad staat bekend om zijn historie en cultuur en wordt gekenmerkt door prachtige gebouwen en gezellige pleinen.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Porte des Alpilles voor je op een rijtje gezet:

32

5

Camping Porte des Alpilles
Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Bouches-du-Rhône Saint-Étienne-du-Grès

2 Avenue Dr Barberin, 13103 Saint Etienne du Gres

Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe