Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 60

Camping Pré Vologne

Camping Pré Vologne is een schitterende natuurcamping midden in de Vogezen. De camping ligt aan de rand van een rivier op een terrein van zo’n 2 hectare en is een ideale bestemming voor een vakantie om helemaal tot rust te komen. Voor de kinderen is er genoeg te doen. Zo is er een buitenspeeltuin voor de kleinsten zich kunnen uitleven en kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de rivier met dammen bouwen en zwemmen. Ook is er een tafeltennistafel en een jeu de boulesbaan op het terrein. Daarnaast worden er op de camping massages gegeven. Op het terrein bevinden zo’n 60 schaduwrijke staanplaatsen. Op deze charme camping zijn naast diverse staanplaatsen ook enkele blokhutten te huur.

De omgeving van camping Pré Vologne

De camping ligt op 10 minuten van Gérardmer, in het natuurpark Ballon des Vosges. Hier kun je heerlijk ontspannen langs het water of juist actief bezig zijn op het water. Vanaf de camping kun je de ongerepte natuurlijke omgeving ontdekken. Er lopen diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving rondom de camping. De camping wordt omgeven door verschillende rivieren en biedt veel ruimte en rust. Daarnaast is er vlak bij de camping een natuurlijk zwemmeer waar je heerlijk kunt ontspannen.

We hebben de beste prijzen voor Camping Pré Vologne voor je op een rijtje gezet:

60

Camping Pré Vologne

Frankrijk Lorraine Vogezen Granges-sur-Vologne

12 Rue du Pré Dixi, 88640 Granges-sur-Vologne

0033 (0)3 29 41 52 07
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.