Algemene gegevens

Staanplaatsen: 17
Huuraccommodaties: 17

Camping Prl – Domaine De Miraval

Camping Prl – Domaine De Miraval in is een kleine camping (tot 65 plaatsen) met een zwembad in de Tarn. Gelegen aan de voet van de “Montagne Noire“, in een rustige sfeer De familiecamping in Midi-Pyrénées beschikt over chalets, gîtes en groepsaccommodaties. Alle huurplekken liggen mooi en bieden veel privéleven. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in het (kleine) restaurant. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een fietsvakantie, groepsvakantie en een vakantie voor natuurliefhebbers.

Ontdek de Tarn

In de omgeving van Camping Prl – Domaine De Miraval in Zuid-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals  fietsen, golfen, kanoën, paardrijden, wandelen vind je in Tarn interessante bezienswaardigheden.

We hebben een aantal opties voor Camping Prl - Domaine De Miraval voor je op een rijtje gezet:

Camping Prl – Domaine De Miraval

Frankrijk Midi-Pyrénées Tarn Belleserre

LaPêche, 81540 Belleserre

+33 5 63 73 13 61
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.