Camping Roerdinkhof

Camping Roerdinkhof is een kleine camping met ruime staanplaatsen en uitzicht op de omliggende weilanden van de Achterhoek. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, caravan of camper. De rustige camping heeft een sfeervol restaurant waar kunt ontbijten, lunchen en dineren. Je kunt ook verse broodjes bestellen bij de balie van het restaurant. Daarnaast heeft de camping een kleine wellness waar je kunt genieten van massages en schoonheidsbehandelingen.

Verken de Achterhoek en de omgeving van de camping

De camping ligt op slechts 500 meter van de Duitse grens. Het is dus zeker de moeite waard om een bezoekje aan onze oosterburen te brengen. Een leuke stad in de Achterhoek is Zutphen. Dit is een van de oudste steden van Nederland en kent een rijke geschiedenis. Slenter door de straatjes van de oude binnenstad en geniet van het zonnetje op een van de gezellige terrasjes. Ook het ontdekken van de stad Doetinchem is zeer de moeite waard. Het is de grootste en tevens ook de oudste stad van de Achterhoek. De stad heeft leuke marktjes, gezellige pleintjes met terrasjes, en historische bezienswaardigheden. In de Achterhoek kun je genoeg mooie wandelroutes vinden. Bijvoorbeeld de wandelroute Boelekeerlspad. De route is 5,5 km en voert langs de Halsche Vloed, waterpoeltjes, landerijen, oude en nieuwe natuur.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste prijzen voor Camping Roerdinkhof voor je op een rijtje gezet:

Camping Roerdinkhof
Nederland Gelderland De Achterhoek

Roerdinkweg 1, 7108 AZ Winterswijk Woold (Nederland)

0031 (0543) 564 586
Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe